Om DinnerBooking

HVAD ER DINNERBOOKING?

DinnerBooking.com er et website, som hjælper dig med at finde den helt rigtige restaurant eller café. Vi er landets største restaurantsite, og med os kan du nemt, hurtigt og gratis booke bord på nettet 24 timer i døgnet. Du modtager med det samme en bekræftelse på din booking. Det eneste du skal gøre er at oprette en profil – det er gratis og tager under et minut.

SÅDAN STARTEDE DET HELE

2015

Eventsystem lanceres, så restauranterne kan sælge billetter til særlige events. Gavekortsystem bliver lanceret, så restauranterne kan sælge gavekort.

2014

Gæste-app til iPhone lanceres, så gæster nemt og hurtigt kan booke bord på restauranter og caféer, uanset hvor de befinder sig, og hvad de laver.

2013

Business App til iPhone og iPad til restauratører lanceres, så bookinger nemt kan administreres alle steder fra.

2011

DinnerBooking.com lanceres og er et website, som er målrettet gæsterne med det formål at give dem en endnu bedre oplevelse ved online booking af et bord.

2009

DinnerBooking udvikler et bookingsystem målrettet caféer. Siden er den nyeste version kommet til både for restauranter og caféer, og vi opererer i 9 lande og på 9 forskellige sprog.

2006

Danmarks førende restauranter bliver taget med på råd for at sikre den bedst mulige forståelse for branchen. DinnerBooking lancerer herefter en opdateret version.

2005

DinnerBooking laver det første bookingsystem med online booking til en restaurant i København.

VISION

Vores vision er at gøre DinnerBooking.com til Europa’s foretrukne restaurantsite. Vi ønsker at hjælpe gæster på vej i deres søgen efter de gode spiseoplevelser. Det skal være let at booke et bord for både gæsten og restauratøren. Derudover vil vi give gæster det bedste overblik over ledige borde, adgang til gode oplevelser, give inspiration og meget mere. For restauratøren ønsker vi fortsat at udvikle det bedste bookingprodukt på markedet.

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?

DinnerBooking.com gør det nemt at finde restauranter og caféer efter beliggenhed, køkkentype eller pris. Find inspiration til dit næste restaurantbesøg, læs gæsteanmeldelser, find gode deals og læs spændende artikler fra restaurantverdenen på bloggen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt informationer om særlige spiseoplevelser og konkurrencer.

Download vores DinnerBooking app til din iPhone helt gratis, og du kan dermed hurtigt booke bord på vores restauranter og caféer, uanset hvor du befinder dig, og hvad du laver. Med app’en kan du også lynhurtigt finde ud af hvilke restauranter, der er i nærheden af dig samt se dine fremtidige bookinger. Så har du glemt, hvornår det er – kan du hurtigt se det under Mine bookinger. Med andre ord er app’en fyldt med fantastiske muligheder og praktiske løsninger.

DinnerBooking leverer markedets bedste reservationssystem, der i dag benyttes af over 1150 caféer, restauranter og større kæder. Vi håndterer en booking hvert 6. sekund døgnet rundt og 20 millioner gæster om året.

ET AF EUROPAS FØRENDE RESTAURANTSITES

+1150 aktive restauranter
20 millioner gæster i 2019
14 / 12 lande / sprog