Spis & Støt

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]
Her skal du skrive din menu. Vores erfaring er at menuen spiller en stor rolle i salget af dine Spis og Støt billeter. Det er derfor vigtigt at lave en menu som gæsterne kan se værdien af. Der skal minimum være 3 retter i din menu, men har du flere er det også helt i orden. Angiv også gerne en vegetarmenu, hvis I kan tilbyde en.


Her kan du tilføje fx. en vinmenu, eller andre ekstra tilvalg. Husk også at angive prisen for hvert af dine tilvalg. Når du tilbyder tilvalg, vil der blive lagt et ekstra gebyr på alle billetter og blive lagt på din restaurant.

Her angiver du ankomsttider for gæsterne. Har du mere end et seat, angiver du begge ankomsttider fx. "12 og 14". "12 + 13 + 14" betyder kun de tre tidspunkter, hvorimod "12 - 14" åbner alle tispunkter fra 12 til 14. Ønsker du ikke at deltage på en specifik dato, undlader du blot at angive en ankomsttid. Vi har sat seating tiden til 120 minutter alle dage. Det kan du ændre ved at klikke på de 120 og vælge et nyt minuttal.
Dato Ankomsttid(er) frokost Minutter frokost Ankomsttid(er) aften Minutter aften
30. maj
31. maj
1. juni
2. juni
3. juni
4. juni
5. juni
6. juni
7. juni
8. juni

Der kan kun bookes til Spis og Støt disse dage (overskrivning).Der kan også bookes a la carte hele dagen disse dage (parallel).Der kan bookes a la carte udenfor Spis og Støt tidsrummet disse dage (enten eller).Billeder sælger og gode billeder sælger mere. Vi har brug for et rigtig godt og stort billede til at sælge din restaurant og menu. Vi har erfaret at nærbilleder af mad virker rigtig godt. Farverige billeder virker også bedre end mere matte billeder. Husk at have copyright (se mere herunder).

Du bedes tjekke, at de billeder du har givet DinnerBooking tilladelse til at bruge til markedsføring af din restaurant, overholder reglerne for ophavsret, da du selv er ansvarlig for eventuelle brud på ophavsretsloven.

Du ved det sikkert allerede, men...

Ifølge ophavsretsloven har den som frembringer et værk altid ophavsretten på værket. Det vil sige, at det som udgangspunkt altid er den, som trykker på udløserknappen, som har ophavsretten til et fotografi. Det er derfor kun tilladt at bruge andres fotografier efter aftale med den person, som har taget billedet.

Bemærk, at der er forskel på at have brugsret og ophavsret!

Det betyder, at selv om du har fået lov til at benytte et fotografi til dine egne digitale kanaler, gælder det ikke nødvendigvis, at du må videregive retten til at bruge det til DinnerBooking.

Hvis der er tale om fotografier, hvor du har hyret en professionel fotograf, vil fotografen typisk give dig brugsretten til billederne. Hvis andet ikke er aftalt, har fotografen derfor stadig ophavsretten på billederne.

Hvis du ønsker ejerskab over billederne - og retten til at videregive til tredjeparts benyttelse - skal du sikre dig ophavsretten på fotografierne.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har ophavsretten på de fotografier du har godkendt, at DinnerBooking kan benytte, skal du kontakte os, så vi kan finde en løsning for brug af billedmateriale.

Jeg har rettighederne til dette billede og giver DinnerBooking tilladelse til at bruge det.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]