Ikke gå glipp av spontane gjester

Restaurantgjester er mer spontane i dag enn før. Som restaurant kan man få inn mange gjester ved å tillate bookinger med kort varsel.

Mange av gjestene som booker bord via DinnerBooking gjør det samme dagen som de skal ut og spise. Det er i dag mer vanlig å spise ute i hverdagen, og gjester flest har blitt mye mer spontane når de booker bord.

Det er typisk at mange ser etter et ledig bord når arbeidsdagen er over eller når kjøleskapet er tomt for mat. Derfor vil mange gjerne ha muligheten til å booke bord med kort varsel. På dinnerbooking.com kan du redigere din buffer i restauranten (dvs. redigere antallet timer som går fra tidspunktet gjestene har booket bord til de ankommer restauranten), så gjestene kan booke bord med kort frist. Hvis dere har kapasitet til det i restauranten, er det ingen grunn til å gå glipp av spontane gjester.

Sånn gjør du:

  • Logg inn på dinnerbooking.com og gå til administrasjonsfanen (se foto)
  • Velg ‘Bookinginnstillinger’ (punkt nr. 8 lengst til venstre)
  • Du redigerer nå din buffer i feltet ‘Min. timer mellom online booking og besøkstidspunkt’. Du kan velge helt ned til 0 timer.
  • OBS! Hvis dere setter bufferen lavt i restauranten, er det viktig å huske å taste inn walk ins, slik at det ikke oppstår dobbeltbookinger.

Vi er klare over at noen restauranter (f. eks Michelin) er helt avhengige av å bruke flere timer på maten, og at man derfor helt bevisst har valgt en lang buffer. Men vi opplever også at det er restauranter som har en uhensiktsmessig lang buffer. Hvis dere har kapasiteten til det, foreslår vi at dere gir gjestene muligheten til å booke med kort varsel. Dere vil dermed kunne imøtekomme deres ønsker og forhåpentligvis få enda flere fornøyde (og spontane) gjester i restauranten.

Du er selvfølgelig velkommen til å kontakte oss på tlf. +47 92 08 94 56 eller support@dinnerbooking.com hvis du har spørsmål.