Nå er det enklere å administrere selskaper i restauranten din

Med DinnerBookings nye ordrefunksjon kan du enkelt og raskt få overblikk over selskaper og større grupper i restauranten din.

Glem separate Word-dokumenter og uoversiktlige Excel-ark når dere har selskaper og større grupper på besøk i restauranten – med DinnerBookings nye, integrerte ordresystem kan dere enkelt og raskt få overblikk over menybestillinger og mye annet.

Ett dokument til alt

DinnerBookings nye ordrefunksjon er et fleksibelt verktøy, og det lar deg samle alle viktige detaljer og informasjoner om et kommende selskap i ett felles dokument.

I den nye funksjonen kan dere enkelt og raskt skape oversikt over menybestillinger ved å skrive inn retter, priser, allergier og mye annet direkte i bookingen i systemet. På den måten blir kommunikasjon mellom personalet mer effektiv, og det gjør at dere sparer tid, penger og ressurser.

Verktøy til tilbud og regnskap

Ordrefunksjonen beregner automatisk totalprisen (inkl./eksl. moms). Verktøyet kan derfor også brukes i forbindelse med regnskap, for eksempel til utforming av tilbud så vel som fakturaer.

Kan skreddersys etter behov

Ordrefunksjonen kan skreddersys etter behov. Du kan selv utfylle ordrekategoriene i systemet, så de passer nøyaktig til restauranten din.  Løsningen er derfor ideell uansett om restauranten din er liten eller del av en større kjede.

Laget i samarbeid med profesjonelle restauratører

Den nye ordrefunksjonen er utviklet i samarbeid med en rekke profesjonelle restauratører. I DinnerBooking lytter vi til kundene våre for å oppfylle behovene deres, og ordrefunksjonen er et godt eksempel på hvordan vi samarbeider tett med kunder når vi utvikler produktene våre. På den måten kan vi bedre effektivisere og styrke den daglige driften samt hverdagen i restaurantene.

Funksjonen er gratis å bruke for DinnerBooking Business- samt Enterprise-kunder.

Ønsker du å begynne å bruke den nye ordrefunksjonen? Kontakt oss på jfh@dinnerbooking.com eller på +47 92 08 94 56 så vi kan hjelpe deg i gang.