HANDELSVILKÅR FOR MENU BILLETTER

(FORBRUGER)

FOR DINNERBOOKING APS

Disse Handelsvilkår gælder for køb af menu billetter via hjemmesiden dinnerbooking.com (herefter kaldet Hjemmesiden).

Der kan købes billet til forskellige arrangementer, som udbydes af forskellige arrangører. Arrangementerne vil være beskrevet nærmere på Hjemmesiden sammen med information om de pågældende arrangører.

I det følgende anvendes “vi”, “oss” eller “DinnerBooking” om DinnerBooking ApS, mens “du” og “deg” referer til kunden, som kjøper billetten.

Handelsvilkårene skal accepteres for at kunne afgive en ordre. Brugen af vores hjemmeside er i øvrigt underlagt vores Betingelser for brug og vores Privatlivspolitik. Disse vilkår har du accepteret særskilt ved benyttelsen af vores hjemmeside og dermed senest samtidig med påbegyndelsen af købsprocessen.

Du kan alene påberope deg innholdet i individuelle avtaler og ordrebekreftelser og de opplysninger som er gitt i forbindelse med kjøpet, herunder de prisene du aksepterer ved bestilling av ordren.

Kun personer over 18 år med et bankkort utstedt i eget navn kan avgi ordre. Du erklærer ved din avleggelse av ordren at du har fylt 18 år.

AFTALEPARTER

DinnerBooking agerer alene som formidler af salget af billetter fra arrangørerne til dig. Det betyder at DinnerBooking kan ikke drages til ansvar for forhold, som vedrører kvaliteten af selve arrangementet. I tilfælde af at arrangøren går konkurs eller vælger at aflyse arrangementet, vil der dog kunne rettes henvendelser til support@dinnerbooking.com.

PROSEDYRE FOR KJØP

Du skal have oprettet en brugerprofil og være logget ind for at kunne afgive en ordre.

For at afgive en ordre skal du først vælge det arrangement, du vil købe billet til, og du skal acceptere disse Handelsvilkår og eventuelle øvrige vilkår.

Deretter åpner et nytt og sikkert vindu, der du skal inntaste kortopplysninger.

For at afslutte orden, skal du vælge “gennemfør betaling”.

Der vil automatisk blive fremsendt en e-mail til dig med en kvittering for modtagelse af ordren. Denne kvittering udgør din ordrebekræftelse og indeholder de nødvendige oplysninger for din dokumentation af købet og betalingen.

E-mailen fremsendes til den adresse, du har angivet på din brugerprofil.

LEVERING OG LEVERINGSTID

Din ordre ekspederes automatisk straks efter modtagelsen, og billetten leveres elektronisk pr. e-mail umiddelbart herefter sammen med din kvittering for købet, som sendes til den e-mail adresse, du har angivet på din brugerprofil.

OPBEVARING AF INDGÅEDE AFTALER OG SPROG

Vi opbevarer ikke den indgåede aftale efter effektueringen på en sådan måde, at den er tilgængelige for dig efterfølgende. Vi opfordrer derfor til, at du gemmer den modtagne kvittering til eventuel senere brug.

Du vil dog under din brugerprofil på vores hjemmeside kunne se hvilke arrangementer, som du har købt billet til.

PRISER

Alle priser på nettsiden inkluderer lokal moms, men er eksl. alle gebyrer. Den samlede pris, som skal betales, inklusive håndteringgebyrer og transaksjonsgebyrer ved betaling med bankkort mv. (kortgebyrer), oppgjøres og fremgår i forbindelse med presentasjon av varen eller ydelsen, hvor dette er mulig. Den samlede pris, du skal betale, oppgjøres og opplyses innen avslutning og gjeninnførsel av kjøpet.

Håndteringsgebyret tillægges prisen inden betaling og gennemførelse af købet. Medmindre andet er angivet er håndteringsgebyret, dermed indeholdt i den pris, der oplyses inden købet gennemføres.

Prisen tillægges udover håndteringsgebyret et transaktionsgebyr for gennemførelse af betalingen, jf. nedenfor.

BETALINGSVILKÅR

Betaling skal ske online ved brug af MasterCard eller Visa. Betalingen opkræves i lokal valuta, og der pålægges et transaktionsgebyr.

Gebyrets størrelse oplyses overfor dig på betalingssiden inden betalingstransaktionen igangsættes.

Betalingsoplysninger skal indtastes ved ordreafgivelse. Betalingen effektueres straks samtidig med leveringen af billetten. Der vil aldrig kunne trækkes et større beløb fra din konto, end du har godkendt ved købet.

Vi benytter et betalingssystem som er godkjent av EPAY. All datakommunikasjon under kjøpet, herunder kundedata, ordredata og betalingsdata, foregår via en kryptert SSL forbindelse. Dette sikrer at uvedkommende ikke kan se dataen som utveksles.

Når SSL krypteringen er aktiveret, vises en hængelås nederst på siden i de fleste browsere.

Vi registrerer eller oppbevarer ikke dine bankkort- og kontoopplysninger.

INGEN FORTRYDELSESRET

Du har ingen fortrydelsesret på billetter.

Det følger af forbrugeraftaleloven at almindelige 14-dages fortrydelsesret i forbindelse med fjernsalg ikke gælder for tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres.

Det betyder, at når du har modtaget din kvittering og billet, kan du ikke træde tilbage fra købet og kræve købesummen refunderet.

FORHOLD VEDRØRENDE BRUG AF BILLETTEN

Billetten giver adgang til det arrangement, som er angivet på den. Medmindre andet fremgår, gælder billetten for én person.

Billetten er ikke personlig, og kan frit overdrages til andre, f.eks. som gave. Du skal dog være opmærksom på at i henhold til “Lov om videresalg# af billetter til kultur- og idrætsarrangementer” er det ikke tilladt at videresælge billetter til et højere beløb, end de er erhvervet for, medmindre andet er aftalt med arrangøren.

Du må naturligvis printe og kopiere din billet med henblik på fremvisning ved arrangementet. Du må dog ikke reproducere billetten eller noget af dens indhold med henblik på produktion af falske billetter o.l.

Derudover gør vi opmærksom på, at alle immaterielle rettigheder til materiale du modtager fra DinnerBooking, inkl. deri indeholdte designs og varemærker, tilhører DinnerBooking eller eventuelt arrangøren.

BETINGELSER

DinnerBooking kan ikke drages til ansvar for forhold, som vedrører kvaliteten af selve arrangementet. I tilfælde af at arrangøren går konkurs eller vælger at aflyse arrangementet, vil der dog kunne rettes henvendelser til support@dinnerbooking.com.

Der tas forbehold om trykkfeil og andre feil i beskrivelsene av arrangementene, herunder i prisangivelsen.

Derudover tages forbehold for udsolgte arrangementer, og DinnerBooking forbeholder sig retten til uden yderligere varsel at annullere udstedte billetter mod tilbagebetaling af købesummen, inkl. gebyrer.

Det er dit eget ansvar at gøre dig bekendt med arrangørens vilkår for adgang til og/eller deltagelse i arrangementet, f.eks. kan der være begrænsninger i hvilke effekter som må medbringes til arrangementet.

KLAGER OVER FEJL OG MANGLER

Dansk rets almindelige regler finder anvendelse, hvor andet ikke er fastsat i disse salgs- og leveringsbetingelser.

Hvis du har klager over fejl ved DinnerBooking’s ydelse, f.eks. hvis du ikke har modtaget det, du har bestilt, eller du har modtaget noget forkert, skal du kontakte os herom inden for rimelig tid efter du har opdaget fejlen.

Reklamation kan fremsendes til os på adressen:

DinnerBooking ApS
Lyongade 21, 1.
2300 Copenhagen S
Denmark

eller på e-post:  contact@dinnerbooking.com

eller på telefon:  +45 32 55 50 48

Hvis du har klager over arrangementet, skal du henvende dig direkte til arrangøren. DinnerBooking hæfter ikke herfor.

KLAGEBEHANDLING

Hvis vi ikke sammen kan finde en tilfredsstillende løsning på en reklamation, du har fremsat i forbindelse med dit køb, eller øvrige forhold du har klaget over til os, kan du klage til Forbrugerklagenævnet, hvis betingelserne herfor er opfyldt.

BEHANDLING AF PERSONDATA

For at kunne gennemføre din bestilling, er det nødvendigt at registrere visse personoplysninger om dig. Disse oplysninger er navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer. Vi anvender alene oplysningerne til gennemførelse af købet. Du accepterer dog, at vi kan anvende oplysningerne i anonymiseret form til statistiske formål.

Hvis du har en brugerprofil og det anvendes under købet andre personoplysninger kan registreres og behandles. Behandling af personoplysninger i sådanne omstændigheder er efterfulgt af reglerne i vores Beskyttelse af persondata, som er at finde her. Vores fortrolighedspolitik du allerede har accepteret ved at oprette brugerprofil.

KONTAKT OG VIRKSOMHETSOPPLYSNINGER

Du har mulighed for at kontakte vores Kundeservice på.

Phone: +45 32 55 50 48
Email: contact@dinnerbooking.com

Åbningstiderne for Kundeservice er:
Mandag – fredag 9:00 – 16:30

Du vil altid kunne få en kompetent rådgivning og afklaret eventuelle spørgsmål.

DinnerBookings fulle navn, fysiske adresse og andre kontaktinformasjoner er:

DinnerBooking ApS
Lyongade 21, 1.
2300 Copenhagen S
Denmark
CVRNo: 29008450

Tel: +45 32 55 50 48
Email: contact@dinnerbooking.com