Nytt i DinnerBooking-appen: Nå er det enkelt å søke med en tablet

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Photo: Flickr / Hamza Butt

Photo: Flickr / Hamza Butt

Vi har laget en oppdatering i DinnerBooking, og denne gjør det mye enklere for deg å søke i bookinger på din tablet.

Nå kan du raskt og enkelt finne alle bookinger på din tablet. Vi har lagt til booking-søkefunksjonen i iOS og Android.

Har du tastet inn en booking feil? Har en av dine gjeste glemt når vedkommende har bestilt bord? Det kan være mange grunner til at du har bruk for raskt og enkelt å finne en bestemt booking. Med søkefunksjonen kan du søke på alle bookinger på tvers av databasen: Du kan søke på både navn, email, telefonnummer og booking id.

Sånn gjør du:

  • Logg inn på appen til DinnerBooking på din tablet
  • Trykk på forstørrelsesglass-ikonet øverst til høyre (se foto nedenfor)
  • Du har nå mulighet for å søke i alle bookinger på tvers av databasen – Søk her på telefonnummer, navn, email eller booking id og finn nettopp den bookingen du leter etter.

Søkefunksjonen virker dessuten også på mobiltelefonen – Her finner du forstørrelsesglass-ikonet nederst på siden i midten.

NB For å få den nye søkefunksjonen er det nødvendig at du oppdaterer din DinnerBooking app til den nyeste versjonen.

Har du bruk for hjelp? Så ikke vent med å ringe oss på +47 92 08 94 56 eller send oss en mail på jfh@dinnerbooking.com.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]